pregunta de la setmana

 

PELS ALUMNES

POTS DIR ALGUNA  QUALITAT QUE VALORIS DELS TEUS PROFESSORS? (ELS NOMS NO CALEN!)

5 Responces in pregunta de la setmana
Anonymous says:

>Valoro la seva capacitat d'organització.

Laura Serra

7 novembre, 2011 at 19:35
Anonymous says:

>El que valoro és el fet de que si realment els agrada el que ensenyen, si tenen la capacitat de transmetre aquesta passió per l'asignatura als seus alumnes.

7 novembre, 2011 at 22:53
Anonymous says:

>El que realment valoro és l'actitut que posen en les seves classes, de seguida te n'adones si a un professor li agrada o no ensenyar. També trobo molt important la manera de com expliquen la teoria: el fet de posar videos, ensenyar imatges, explicar curiositats, fer comentaris o fer simplement que la classe sigui més amena, a mi personalment m'ajuda molt a recordar (a llarg termini) allò del que està parlant el professor.

9 novembre, 2011 at 21:40
Anonymous says:

>Dues coses: saber ensenyar i tenir paciència.

10 novembre, 2011 at 16:55
Anonymous says:

>El que valoro és les ganes que hi posen a l'hora d'explicar la matèria, si de veritat viuen amb passió aquella assignatura doncs que la transmetin de la millor manera per tal de que els alumnes l'intentem gaudir igual o més i així fer-ho més fàcil.

13 novembre, 2011 at 15:53

Leave a Reply