Pregunta de la setmana: del 14 al 18 de novembre

 

QUÈ US HAURIA AGRADAT APRENDRE I QUE NO US HEM ENSENYAT?

1 Responce in Pregunta de la setmana: del 14 al 18 de novembre
rrf1066 says:

>En un principi mai he sentit la necessitat de que m'ensenyessin res ja que tot el que volia saber ho feia de manera paral·lela al que feiem a classe. Jo tinc el record d'estar a 3r o4t a les classes d'història amb la Pau fent la Revolució Francesa i parlant de Rosseau, Montesquieu i Smith i aquell mateix any vaig acabar comprant-me "El Contracte Social" de Rosseau. Aquell mateix any recordo haver-me comprat en nadal una extensa bibliografia de la Segona Guerra Mundial i llegia els llibres a l'hora del pati, així que mai he pensat -ostres, això m'hauria agradat aprendre-ho- això ho he pensat com a molt tres cops, dos a primer de Bat, que volia haver treballat la revolució rusa i tambè haver aprofundit en el desenvolupament de la Segona Guerra Mundial i no tant en els inicis de la guerra, tot i que el tema dels nacionalismes Alemany i Italià van estar molt bé i és un dels temes que més em va agradar (La Pilar i els seus Power Point estaven molt bé, i també ens treien molta feina, mai li vaig arrivar a dir que m'agradaven les seves classes) i finalment ara a segon de Bat també m'hauria agradat fer literatura universal, però amb haver llegit la "Divina Comedia" jo sol i haver-la entès en tinc prou. Ara per ara només em queda saber la revolució rusa i aprendre a tocar el violí i no en tinc temps de tantes coses que vull fer i no tinc temps, quasi no tinc temps ni per llegir, però ja m'està bé així.

14 novembre, 2011 at 16:02

Leave a Reply