Quin model d’educació voleu per als vostres fills? el reportatge “Educar en família” de Penedès TV
Quin model d’educació voleu per als vostres fills? el reportatge “Educar en família” de Penedès TV

Quin model d’escola voleu per als vostres fills?

En aquest enllaç al programa EL REPORTATGE: EDUCAR EN FAMÍLIA  de Penedès TV , podeu veure els diferents models en aquesta  petita mostra.

EDUCAR EN FAMÍLIA

Leave a Reply

Distintivo de Navega. CeDeC
  • Espanya no és país per a músics britànics
    Els problemes burocràtics derivats del Brexit estan afectant la música en directe als països de la Unió Europea, i sobretot a Espanya. Ara els treballadors britànics necessiten un visat per fer feina fora del Regne Unit, i els tràmits costen uns 500 euros. Tanmateix, una vintena de països han arribat a acords de reciprocitat amb […]
  • "El confinament ens va regalar converses amb els fills que no havíem tingut mai abans"
    Les imatges de 65 trossos de cel acompanyen cadascun dels 65 textos breus, intensos, colpidors, que Cristina Masanés va escriure durant els dies del confinament més dur a què ens va obligar la pandèmia de covid-19, la primavera del 2020. Els trossets de cel són les fotos que cada dia, com un ritual de vital […]
There are currently no active blogs.